Gino Bonnast
Gino Bonnast
2024-03-11
Contact met ZERO-power is gebeurd via een tevreden klant uit mijn vriendenkring. De eerste kennismaking dateert van januari 2023, en de uiteindelijke installatie was compleet voltooid een dikke maand later ( einde februari ), zelfs vroeger dan initieel voorzien. Plaatsing van 14 panelen + omvormer correct en verzorgd verlopen, op een dikke halve dag. De werf was bij voltooiing van de installatie netjes en proper. En bij technisch probleem een aantal maanden later ( door een externe factor ) was de service na verkoop ook op niveau. Echt tevreden, een aanrader ...
Guy Mijten
Guy Mijten
2024-03-07
De technische en duidelijke uitleg tijdens het huisbezoek deed ons snel voor Zero Power beslissen. Na een toch wat moeilijke start (einde november 2023) produceren vandaag twee SUN2000-4KTL-L1 omvormers op een netwerk van 3x230V voldoende stroom om ons jaarlijkse verbruik te dekken. In Wallonië wonende kunnen we op die manier genieten van een terugdraaiende elektriciteitsmeter tot 2030. De coördinatie van de werken, de kwaliteit van het geleverde werk en een correcte afhandeling zijn pluspunten voor het bedrijf.
Daniela Stijn
Daniela Stijn
2024-03-06
Top service! Perfect afgewerkte installatie met alleen maar kwaliteitsmaterialen
Jan De Bondt
Jan De Bondt
2024-03-05
Recent 40 panelen laten plaatsen. Was ongetwijfeld een heel uitdagende klus, uiteindelijk twee verschillende hoogtewerkers nodig gehad, maar uiteindelijk tot een goed einde gebracht. Afspraken werden goed nagekomen.
Guy Smets
Guy Smets
2023-07-19
Leveren mooi werk alles goed afgewerkt en de panelen mooi verdeelt op het dak . Mag gezien worden . Een aanrader zeker en vast . Bedank .
Ives
Ives
2023-07-13
Duidelijke uitleg gekregen van Ives. Plaatsing al na 2 weken. Vlotte plaatsing van zowel de panelen als de batterij. Alles werd proper afgewerkt. Keuring en aangifte bij fluvius ging snel en is goed verlopen. Zeker een aanrader.
christiaan
christiaan
2023-07-12
Service top, snelle handeling en uitleg omtrent alles dik in orde. Een aanrader!
Mehmet Tunç
Mehmet Tunç
2023-07-08
Overall I had a very good experience. Very clear communication, stick to the commitments & agreements with very good service & workmanship. 3 months after installation, all is ok with no issue at all. If you are looking for solar panel / home battery solutions, you should consider Zero Power.
eva hendrickx
eva hendrickx
2023-07-01
Het is intussen ongeveer een half jaar geleden dat we op Zeropower beroep deden voor de installatie van zonnepanelen en een thuisbatterij. Alles verloopt heel vlot, en nauwkeurig; van offerte over plaatsing tot nazorg. Wij zijn heel tevreden klanten!
Santosh Garbham
Santosh Garbham
2023-06-29
I contacted several solar panel installers in the beginning of the year. After receiving various offers, I went to Zero Power for below reasons - 1. Detailed offer that consisted of prices at each line item level than just one total price. Also, received offers for 5 combinations without any frustration :) 2. Very fast delivery time - less than a month. In fact, two weeks or so 3. Vision and passion - Ives mentioned about evolutions in global scale in the green energy space. He is not just thinking as a installer 4. Nice customer reviews :) This company understands the importance of their branding and customer service After the installation, I shall say I did not regret my decision. It was wonderful experience all thru. At every step, Ives ensures it is done as committed and he called us to check and take feedback. He is very responsive, transparent and professional. Will go back when I would like more panels or additional capacity in my battery :)

De meest populaire thuisbatterijen merken

Lithiumbatterij BYD B-BOX 5.0

De BYD 5.0 ​​lithiumbatterijen

Het is de meest economische en betrouwbare keuze voor de geïsoleerde zonne-installaties, dankzij de modulariteit, schaalbaarheid, kwaliteit en garantie van 10 jaar. Het is een lithiumbatterij met een geschatte levensduur van 6000 cycli bij 100% ontlading en met een onverslaanbare compatibiliteit met producten van andere fabrikanten zoals SMA, SOLAX en Victron Energy. Het BYD lithiumbatterijsysteem is uit te breiden met de B-Plus batterijmodule 2,5 tot 10,24 kWh bruikbaar per batterijkast.

BYD batterijen vertegenwoordigen de maximale exponent van functionaliteit en modulariteit in de sector van de nieuwe lithiumbatterijen.

Deze functionele batterijen zijn geïnstalleerd in grote metalen kasten met ruimte voor 4 modules  lithiumbatterijen. Op deze manier kunnen we de kast samen met een enkele module aanschaffen om een ​​capaciteit van 2,5 kwh te verkrijgen, en later uitbreiden met nieuwe en zuinige modules, tot een maximale capaciteit van 10kWh per kast. Dit is voldoende voor de meeste residentiële toepassingen.

Aan de andere kant kunnen de kasten parallel worden aangesloten tot een indrukwekkende totale capaciteit van 80 kWh (8 B-Box 10.0 parallel), wat het mogelijk maakt om opslag te bieden aan commerciële instellingen met driefasige voeding, zowel geïsoleerd als aangesloten op het elektriciteitsnet.

Algemene kenmerken van de B-Box 5.0 lithiumbatterij

 • Modulair
 • Veilige chemie
 • Standaard spoorweg- en autobatterij
 • Hoog vermogen
 • Eenvoudige installatie en ononderbroken onderhoud
 • Flexibele levensduur
 • Natuurlijk koelsysteem 

Technische kenmerken van de B-Box 5.0 lithiumbatterij

 • Omgevingstemperatuur: -10 ° c tot + 50 ° C
 • Interfaces: RS485 / CAN
 • Efficiëntie:> 95,3%
 • IP-bescherming: IP20
 • Afmetingen: 600 × 883 × 510 mm
 • Gewicht: 113 kg
 • Certificaten: TUV / CE / UN 38.3 Sicherheitsleitfaden Li-Ionen-Hausspeicher
 • Schaalbaar: max. 8 B-Box Pro 10.0 parallel geschakeld
 • Batterijtype: LiFePO4
 • Modules: 2 module B-Plus 2.5 (2,56 kWh)
 • Nuttige capaciteit: 5,12 KWh
 • Maximaal uitgangsvermogen: 5,12 kW
 • Uitgangspiekvermogen: 10,24 KW-30s
 • Nominale spanning: 51,2 V
 • Spanningsbereik: 43,2-56,4 V 

Huawei lithiumbatterij

De LUNA thuisbatterij

Huawei presenteert een van de meest verwachte producten voor de fotovoltaïsche markt. De nieuwe modulaire lithiumbatterij Huawei LUNA2000-5 / 10/15-S0. Deze hoogspanningsbatterij zal compatibel zijn met een breed scala aan omvormers voor eigen verbruik op de markt, maar het is vooral interessant om deze te gebruiken in combinatie met de nieuwe Huawei SUN2000 2-6KTL-L1 enkelfasige omvormers.

Het Luna2000-systeem kan worden gecombineerd met eenfase- en driefasige omvormers van Huawei. Het bedrijf maakt gebruik van lithiumijzerfosfaatcellen, waarbij maximaal twee batterijen parallel lopen voor maximaal 30 kWh potentiële opslagcapaciteit.

Huawei vertrouwt op een beveiligingsconcept op meerdere niveaus dat zich uitstrekt van de celchemie en sensortechnologieën tot de batterijeenheid zelf, evenals het volledige opslagsysteem en omvormers. Elke batterij eenheid heeft zijn eigen beheersysteem en wordt geleverd met 10 jaar garantie.

De opslagoplossing kan op een standaard worden geïnstalleerd of aan de muur worden gemonteerd. Huawei richt zich primair op het residentiële PV-segment, maar het Luna2000-systeem kan ook worden gebruikt in kleine commerciële toepassingen. 

Algemene kenmerken van de LUNA lithiumbatterij

Deze nieuwe Huawei-batterij maakt een parallelle verbinding tot 30kWh mogelijk dankzij het modulaire ontwerp van 5kWh in de verschillende modellen van 5, 10 en 15kWh.

 •  Modulair ontwerp. Modellen van 5, 10 en 15 kWh parallelliseerbaar tot 30 kWh
 • 10 jaar garantie
 • Compatibel met ENKEL Huawei SUN2000KTL, Huawei SUN2000 KTL-L1 eenfasige en Huawei SUN2000 KTL-M0 en KTL-M1 driefasige hybride omvormers

De modulaire opslagoplossing Luna2000 is verkrijgbaar in drie versies. De kleinste variant heeft een capaciteit van 5 kWh, met een maximale afvoercapaciteit van 3,5 kW. De andere twee versies hebben capaciteiten van 10 kWh en 15 kWh, met een maximale ontladingscapaciteit van 7 kW. Ze wegen tussen 63,8 kg en 163,8 kg. 

LG Chem RESU lithiumbatterij

De LG thuisbatterij

Batterijen van LG Chem hebben een opslagcapaciteit van 3.3 t/m 13.1kWh. 

De voordelen:

 • Compact formaat & eenvoudige installatie. 
 • Een scala aan laadvermogens.
 • De RESU-serie biedt diverse productopties variërend van 3,3 kWh tot 13,1 kWh.
 • Beproefde veiligheid. De veiligheid van de lithium-ionbatterij van LG Chem is bewezen in de automobiel- en ESS-markten. Compatibel met SMA, SolaX, Sungrow, Ingeteam, GoodWe, Selectronic, en Victron Energy omvormers.

De LG chem RESU-garantie is 10 jaar en is gebaseerd op 2 hoofdfactoren, de resterende capaciteit en energiedoorvoer op basis van laad- en ontlaadcycli. Alle batterijen verminderen de capaciteit in de loop van de tijd als gevolg van interne celdegradatie, de LG Chem-garantie zorgt ervoor dat de behouden opslagcapaciteit groter is dan 60% van de oorspronkelijke hoeveelheid. In de garantie staat dat …

“LGC garandeert en verklaart dat het product ten minste 60% van de nominale energie behoudt gedurende ofwel 10 jaar na de datum van de eerste installatie, ofwel voor een minimale energiedoorvoer volgens de onderstaande tabel (wat het eerst komt) wanneer het batterijsysteem wordt gebruikt bij normaal gebruik gevolgd door de specificatie en de handleiding van LGC

Algemene kenmerken van de LG Chem Batterij

 • Batterijtype: DC-gekoppeld batterijsysteem (48V en 400V opties)
 • NIET modulair
 • Celchemie: Lithium NMC-buidelcellen
 • Beschikbare maten: 6,5kWh, 9,8kWh, 13kWh, (nieuw 16kWh) *
 • Bruikbare capaciteit: 90% capaciteit, (100% voor 16 kWh) *
 • Uitgangsvermogen – 5 kW continu, 7 kW piek (11 kW voor 16 kWu) *
 • Levensduur: tot 4000 cycli (geclaimd) 
 • Garantie: 10 jaar – Ref garantie doc 

Hoe kies ik een leverancier als ik een thuisbatterij koop?

Thuisbatterijen zijn booming business, er zijn ondertussen dan ook heel wat leveranciers. Gaat u een thuisbatterij kopen laat u dan adviseren door een specialist. Vaak gaan thuisbatterijen gepaard met zonnepanelen en er zijn dan ook heel wat installateurs van zonnepanelen die u kunnen adviseren. Ga met een betrouwbare partij in zee met een goede reputatie, want in de sector zijn ook bedrijven actief die het niet zo nauw nemen met de regels en grondig werk. Vraag referenties op en contacteer klanten om te informeren naar hun ervaring. Ook Google Reviews kunnen u heel wat wijzer maken. Vraag steeds een offerte op papier en vergelijk de offertes van verschillende leveranciers. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Ga niet altijd voor een leverancier met de voordeligste prijs, maar kies in functie van de lange termijn.

Zelf adviseren we toch altijd minstens 3 offertes op te vragen. Zo kunt u leveranciers goed met elkaar vergelijken. 

Gratis offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Scroll naar boven